Als uw zoon of dochter psychisch kwetsbaar is en hulp nodig heeft, kan dit soms nog even duren. Wachtlijsten zijn lang terwijl de problematiek toeneemt. Het onderlinge contact komt onder druk te staan en u ervaart misschien dat u uw kind niet goed meer kunt bereiken.

Vijf bijeenkomsten om anders te kijken en handelen

Ook in deze periode van wachten kunt u iets doen om in goed contact met uw kind te blijven. In vijf bijeenkomsten met andere ouders krijgt u zicht op het gedrag van u en uw kind en wordt u een manier van kijken en handelen aangereikt waarbij u zicht op uw situatie krijgt, de interactie verbetert en jullie samen de periode van wachten beter aan kunnen.

Intuïtief weten

Wij geloven dat iedere ouder zijn of haar zoon of dochter het beste kent en precies weet wat hij of zij nodig heeft. Dit besef kan door de problematische situatie op de achtergrond raken. Door deze bijeenkomsten te organiseren willen we ertoe bijdragen dat u dat intuïtieve weten (weer) aan kunt spreken en jullie samen een weg vinden om de stoornis te kunnen dragen.

 

 

Wanneer?

We starten verschillende groepen. 

Wilt u deelnemen laat ons dit dan weten. Zodra we genoeg aanmeldingen hebben starten we een nieuwe groep en zullen u dan vragen naar uw voorkeur voor een dag.

Wat kost het?

€ 345,– incl. BTW
Als u samen komt krijgt u een korting van € 125,–

Wat krijgt u?

Persoonlijke ondersteuning gericht op uw situatie.
Inzicht in ontstane patronen binnen uw gezin en hoe u deze om kunt buigen.
Een nieuwe kijk op stoornissen en gedrag.
Een kennismaking met het enneagram.
Het boek ‘Van psychiatrie naar verlichting’.
Koffie/thee.

 

Ja, ik wil me graag aanmelden voor de bijeenkomsten

12 + 6 =