het boek

Laveren in de GGZ

beschrijft een weg die zorgverlener en zorgvrager samen kunnen bewandelen om tot groei en ontwikkeling te komen binnen de geestelijke gezondheidszorg. 

Ik wil een exemplaar bestellen
Bewust menswaardig zorgverlenen

 

Als je kampt met psychische of zelfs psychiatrische problemen, wordt er al snel naar een oorzaak voor je problemen gezocht.

Wij gaan ervan uit dat psychische en zélf veel psychiatrische problemen het gevolg zijn van een afglijdende schaal die ontstaat doordat iemand het contact met zijn of haar oorspronkelijke levensbestemming heeft verloren. We bieden coaching, advies, consultatie en opleidingen aan voor individuen, zorgverleners, teams en behandelaren om bewust menswaardige zorg te kunnen verlenen. 

 

 

In de afgelopen jaren is de zorg flink veranderd en wordt gedrag vanuit meerdere invalshoeken bekeken. Toch wordt deze kijk nog veelal ingegeven door een medisch biologische model als het gaat om psychische problemen. Vanuit een spirituele kijk op zorg zien wij de mens als geheel en zoeken we naar eigen wensen, krachten en intrinsieke motivatie. Het accent ligt op het onderzoeken van onderliggende motieven die gedragspatronen aansturen en/of in stand houden waarbij ‘dat wat gezond is’ op de voorgrond wordt gezet zodat het uit kan groeien tot waar het voor bestemd is.

 

Expertisecentrum

Pilot

Schrijf je in voor de pilot om Laveren in de GGZ te testen in je eigen praktijksituatie. Er is plaats voor 6 deelnemers. Naast het boek, ontvang je het werkboek en online coaching gericht op jouw praktijksituatie.

Minicurus

In drie modules maak je kennis met “Laveren in de GGZ”. Je ontvangt per module theorie, oefeningen en reflectieve vragen. Als je wilt, kan je online je vragen bespreken.

Heb je een vraag voor jezelf of een ander? Dat kan. Als je hieronder je naam, e-mailadres en je vraag invult, neem ik contact met je op om een afspraak te maken.

Naam(Vereist)